Rolling Life - Antar Films 2010

Rodar la Vida (RLV) - Antar Films 2011

Rodar la Vida

Ens dirigim a vosaltres amb l’idea d’ensenyarvos un projecte totalment dinàmic i en el que us volem oferir l’oportunitat de participar.
Hem iniciat aquest projecte per arrivar a més persones, compartint allò que sabem fer I gravant allò que d’altres tenen per oferir. RLV neix de l’il·lusió d’un equip que viatja a través del mapa, registrant l’essència dels diferents paisatjes, impregnantse per les seves cultures i alhora editant tot aquest document gràfic durant el mateix trajecte i fentlo públic a través de projeccions itinerants. La proposta és unir en un mateix projecte a tot aquell qui vulgui pujar al nostre viatje. No només és un treball audiovisual, és un treball també humanitari. La nostra essència és fer-ne d’ella una experiència única que ens ofereix la vida per poder compartir, sentir a flor de pell cada cultura, cada llengua, cada clima com si tots plegats en fóssim un de sòl. La cultura no entén de colors i és per això que en volem ser difusors. El nostre viatje és un víncle entre cultures, per això volem ajudarnos d’unes a altres. Tots som imprescindibles per seguir amb aquest projecte, si falta algú ja no serà el mateix viatje.
Un objectiu: Aconseguir que algú, probablement vostè mateix, es traslladi amb els nostres viatjes superant els límits de les distàncies, les fronteres, la rutina i les diferències horàries. Si això arriba a ser així, ja té sentit RLV.

Antar Films 2010

"La vida és el millor escenari per viurela..."

"La vida és el millor escenari per viurela..."
Antar Films 2011 / e-mail: info@antarfilms.com