Rolling Life - Antar Films 2010

Rodar la Vida (RLV) - Antar Films 2011

Introducció de RLV


RLV - Trailer (Català) por AntarFilms

Rodar la Vida és un projecte en el que un equip humà es proposa unir el seu viatje amb la gravació de la experiència mateixa. Una càmara és testimoni de les passes del grup en el camí. Viatjant amb esperit de circ, traslladantse arreu del mapa i aturantse a diferents poblacions. Deixantse inspirar per cada paisatje, fotografiant els seus carrers, xerrant amb la seva gent, gravant la seva essència.

Hem començat aquest projecte per arrivar a més persones compartint allò que sabem fer i registrant allò que d’altres tenen per donar. L’idea original neix de la curiositat de realitzar un viatje, una ruta, un rodatje que marqui el nostre camí per tal d’unir els llaços perduts. Viatjar, desplaçarse, moures trobant la manera de ferho. Disfrutar del present que es transforma a cada pas, a cada quilòmetre. El projecte de RLV va aparèixer fa uns anys, quan un grup de cinema independent va descubrir que depeníen de terceres persones per poder compartir la seva feina.

Així va néixer una idea que amb el temps va començar a prendre forma i segueix transformantse a cada instant. Tota l’experiència es documentada en un material únic, ensenyant els canvis produïts per els quilòmetres recorreguts…


Rodar la Vida / Antar Films 2012

"La vida és el millor escenari per viurela..."

"La vida és el millor escenari per viurela..."
Antar Films 2011 / e-mail: info@antarfilms.com